Ik schrijf interviews, achtergrondverhalen en ik ga graag op reportage. Ik schrijf graag over de politiek, maar voor een artikel over een mooi bouwproject, een reportage over de politie of een ander leuk artikel ben ik altijd in.

Ik heb journalistiek gestudeerd aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting, tegenwoordig Fontys Journalistiek met als specialisatie krant. Al vanaf het eerste jaar van mijn journalistieke opleiding droomde ik van werken op de vierkante kilometer op en om het Binnenhof. Ik hou van nieuws zoeken, dubbele bodems vinden, proefballonnen doorprikken en schrijven. Ouderwets op papier, maar ook online en op social media.

Van 2006 tot eind 2017 was ik zelfstandig journalist in Den Haag. Daarna werkte ik tot december 2020 als contentspecialist/ redacteur bij Aedes vereniging van woningcorporaties. Maar de politiek ben ik blijven volgen. Ik schrijf er graag over en vind het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen er kennis van nemen. Mede door mijn werk voor Cobouw is interesse ontstaan voor ontwikkelingen in de bouw. Ik schreef onder meer voor Bouwformatie en het blad voor installateurs Gawalo. Naast de landelijke politiek houd ik me ook bezig met gemeentepolitiek. Ik heb acht jaar klussen gedaan voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, vng.nl. Verder werkte ik voor het vroegtijdig gestopte Politiek Magazine waar ik schreef over de politiek in de breedste zin van het woord, van interessante plekken in de politieke geschiedenis in de rubriek Groeten uit, via de agenda van iemand in politieke kringen in de rubriek Op pad met tot korte berichten over nieuwtjes uit alle lagen van de politiek. Verder schreef ik onder meer voor Opzij, Historisch Nieuwsblad en Plus Magazine als Haagse verslaggever/interviewer. En ik werd regelmatig gevraagd voor webredactieklussen en politieke productieklussen, bijvoorbeeld door productiemaatschappijen Steppingstone en CCCP.

Meer weten? Kijk rond op de site, of stuur een mail.