Karsten Klein in finale

Het Haagse CDA-raadslid Karsten Klein (1977) staat in de finale van de verkiezing tot jong raadslid van het jaar 2009.

Dat heeft de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) deze week bekendgemaakt. Klein zit sinds maart 2006 in de Haagse raad, werd vorig jaar fractievoorzitter en is onlangs door het afdelingsbestuur van zijn partij gekozen tot kandidaat-lijsttrekker.

Klein heeft in de finale twee concurrenten: Mark den Boer (CDA-raadslid in Graafstroom) en Toine van de Ven (raadslid voor PvdA-GroenLinks in Vught). Juryvoorzitter Aat de Jonge, burgemeester van Dronten, maakt de winnaar bekend tijdens het VNG-jaarcongres op 10 juni in Almere.

Gepubliceerd door

Elske

Elske Koopman, creatieve webredacteur, contentspecialist, redacteur en sociale mediagebruiker. Ik schrijf interviews, achtergrondverhalen en ik hou van reportages: mensen en locaties leren kennen. Ik schrijf graag over de politiek, maar voor een artikel over een mooi bouwproject, een reportage over de politie of een ander leuk artikel ben ik altijd in. Nieuwsgierig, snel, sociaal, accuraat, heeft een hart voor de Nederlands taal. Ik ben in te huren voor uw teksten en ook beschikbaar voor een vaste baan.