Norder spreekt volgende week met Geste

Wethouder Marnix Norder (Stadsontwikkeling) spreekt volgende week met projectontwikkelaar Geste Groep over de Stationsbuurt. Deze heeft tot ontsteltenis van de bewoners alle werkzaamheden in die buurt stilgelegd.

De commissie Ruimte zou deze week met Norder praten over de ontstane situatie. Hij liet echter weten nu nog niet op de zaak in te kunnen gaan, omdat hij eerst het gesprek met Geste wil afwachten. De woningen die de projectontwikkelaar zou bouwen voor station Hollands Spoor, hadden in mei 2011 al opgeleverd moeten zijn. De panden staan er nu verpauperd bij.

“Wij hebben gehoord dat de werkzaamheden zijn stilgelegd, maar hebben nog geen officiële bevestiging van de projectontwikkelaar gehad”, aldus de woordvoerder van de wethouder. Zij wil verder geen mededelingen doen, tot de gemeenteraad is geïnformeerd over mogelijke uitkomsten van het gesprek.

Gepubliceerd door

Elske

Elske Koopman, creatieve webredacteur, contentspecialist, redacteur en sociale mediagebruiker. Ik schrijf interviews, achtergrondverhalen en ik hou van reportages: mensen en locaties leren kennen. Ik schrijf graag over de politiek, maar voor een artikel over een mooi bouwproject, een reportage over de politie of een ander leuk artikel ben ik altijd in. Nieuwsgierig, snel, sociaal, accuraat, heeft een hart voor de Nederlands taal. Ik ben in te huren voor uw teksten en ook beschikbaar voor een vaste baan.