Website vernieuwd

Een deel is hetzelfde een deel is veranderd. Na een heel raar jaar en een plotselinge prijsverhoging van mijn oude gastheer van de website ben ik overgestapt. Een mooie aanleiding om mijn website te vernieuwen. Bovendien zoek ik werk en is dit natuurlijk ook mijn visitekaartje. 

Nieuw zijn de kopjes Podcast en Video’s met daarin de door mij gemaakte ElskeCast en video’s van mijn wandelingen door mooie gebieden, films van mijn vrijwilligerswerk bij de Amsterdamse Museumtramlijn, van mijn vorige werk bij Aedes vereniging van woningcorporaties en van een mede door mij georganiseerd debat over de opkomst van het populisme in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2017, maar nog steeds actueel. 

Kijk rond en bij vragen: zoek contact via de pagina even voorstellen of via de sociale media. Ik beloof weer regelmatig wat te posten, in ieder geval tot ik een nieuwe baan heb. Dus graag tot ziens. 

Gepubliceerd door

Elske

Elske Koopman, creatieve webredacteur, contentspecialist, redacteur en sociale mediagebruiker. Ik schrijf interviews, achtergrondverhalen en ik hou van reportages: mensen en locaties leren kennen. Ik schrijf graag over de politiek, maar voor een artikel over een mooi bouwproject, een reportage over de politie of een ander leuk artikel ben ik altijd in. Nieuwsgierig, snel, sociaal, accuraat, heeft een hart voor de Nederlands taal. Ik ben in te huren voor uw teksten en ook beschikbaar voor een vaste baan.