Verhalen maken. Dat is het mooiste dat er is, in woord en beeld. Opgeleid als schrijvend journalist ben ik uitgegroeid tot politiek journalist, creatieve freelancer, webredacteur, contentspecialist, redacteur en sociale media-expert.

Een uitdaging om uw doelgroep te bereiken? Ik help met het maken en uitvoeren van een sociale mediastrategie. Verhalen, interviews, reportages: mensen en locaties leren kennen en tegelijkertijd een boodschap overbrengen is volgens mij een van de taken van een verhalenverteller. De politiek heeft mijn interesse, maar ik duik ook zo in andere onderwerpen. Wat is er mooier dan onderzoek doen naar een onderwerp en onderzoek vertalen in begrijpelijke taal voor iedereen. Tussen 2017 en 2020 heb ik dit voor Aedes gedaan, nu ben ik weer voor iedereen beschikbaar.

Ik maak teksten voor magazines, online, op sociale media en zorg ook voor beeld: uitlegvideo’s, pakkende en prikkelende foto’s en tekeningen en schilderijen. Tarief varieert van 30 euro tot 80 euro per uur, afhankelijk van dienst, duur, vorm en inhoud, maar is altijd bespreekbaar. Neem contact op voor meer informatie. Dat kan per mail of telefonisch: 06 1227 16 58.