Verhalen maken. Dat is het mooiste dat er is, in woord en beeld. Opgeleid als schrijvend journalist ben ik uitgegroeid tot politiek journalist, creatieve freelancer, webredacteur, mobiele camerajournalist, contentspecialist, redacteur, woordvoerder en sociale media-expert.

Een uitdaging om uw doelgroep te bereiken? Ik help met het maken en uitvoeren van een sociale mediastrategie. Verhalen, interviews, reportages: mensen en locaties leren kennen en tegelijkertijd een boodschap overbrengen is volgens mij een van de taken van een verhalenverteller. De politiek heeft mijn interesse, maar ik duik ook zo in andere onderwerpen. Wat is er mooier dan onderzoek doen naar een onderwerp en onderzoek vertalen in begrijpelijke taal voor iedereen. Tussen 2017 en 2020 heb ik dit voor Aedes gedaan, van april 2022 tot juni 2023 voor Dutch Green Building Council, tussendoor voor streekomroep WOS en nu ben ik weer voor iedereen beschikbaar.

Ik maak teksten voor magazines, online, op sociale media en zorg ook voor beeld: uitlegvideo’s, pakkende en prikkelende foto’s en tekeningen en schilderijen. Ik beschik over eigen opnameapparatuur, kan debatten leiden en dagvoorzitter zijn. Tarief varieert van 30 euro tot 100 euro per uur, afhankelijk van dienst, duur, vorm en inhoud, maar is altijd bespreekbaar. Bekijk mijn profiel op LinkedIn of neem contact op voor meer informatie. Dat kan per mail of telefonisch: 06 1227 16 58.